Brengt Tonerencartridge.nl bezorgkosten (verzendkosten) in rekening?

Ja, Tonerencartridge.nl heeft zich toegelegd op het snel en zorgvuldig afleveren van uw bestelling / pakket. Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage. Wij rekenen voor uw bestelling € 4,74,- kosten (dit bedrag is inclusief 21% btw). Al onze bestellingen worden als pakket verzonden (geen briefpost). Dit geldt voor alle binnen de Benelux te bezorgen goederen besteld via Tonerencartridge.nl.

Status van uw levering

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een email (pakbon / track & trace) met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen. Via de website van DHL weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Staat uw order in backorder of ten minste één orderregel van uw order? Dan kunt u bij de orderstatus (u dient hiervoor wel in te loggen bij Tonerencartridge.nl) de status van uw order inzien.


Verzendmethode

Bijna alle Nederlandse en Belgische orders (98%) worden met DHL verzonden. Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 08.30 en 21.30 uur bezorgd. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.

De leveringsbetrouwbaarheid van DHL in 2014 was 96% binnen 24 uur.

Levert u ook op basis van intracommunautaire levering (België) ?

Ja. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kan u ons een email sturen naar info@tonerencartridge.nl. In uw email graag het volgende:

- uw ordernummer
- een geldig btw nummer
- uw rekeninggegevens waarop wij de btw kunnen terug sturen

Onze programmeurs werken op dit moment aan een b2b module.

Het BTW-nummer van Tonerencartridge.nl staat altijd op de factuur.


Levertijd

Bij Tonerencartridge.nl wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd met DHL. 
Bestellingen op werkdagen tot 17.00 uur geplaatst en betaald, worden de volgende werkdag geleverd met DHL.

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een email (pakbon / track & trace) met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

DHL bezorgt 5 dagen in de week. Indien u niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht u bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen. U ontvangt dan bericht van de postbode waar u het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Binnen 3 weken dient het pakket afgehaald te worden.

De vervoerder zal u altijd laten tekenen voor de aflevering van de goederen. Wij betalen de vervoerders extra voor deze service. Op deze manier kunnen wij altijd achterhalen waar uw pakket is gebleven. Het is wel van belang dat u bij levering voor het juiste aantal pakketten tekent. Ook is een zorgvuldige controle van de fysieke staat van de pakketten van groot belang om zo eventuele transportschade tijdig te signaleren. Indien een pakket schade heeft dan adviseren wij u dit door de chauffeur als opmerking te laten toevoegen aan het aftekenbewijs, of de zending zelfs te weigeren.