Over Tonerencartridge.nl


Toner en Cartridge is een verkoop organisatie en distributiebedrijf van kantoorbenodigdheden, ergonomische producten, kantoormachines, bureaustoelen en facilitaire producten.
Maar vooral ligt bij Toner en Cartridge.nl het accent op toner en inkt. Naast de originele supplies onderscheiden we ons in de markt door onze eigen compatible inkt en toner: Quantore. U kan bovendien circa 1000 andere goedkope kantoorartikelen bestellen van ons huismerk.

Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment en onze logistieke kwaliteit. Wij distribueren onze goederen via Quantore Europe in Beuningen. Deze organisatie bestaat meer dan 90 jaar en opereert vanuit een nieuw pand met hypermoderne logistieke opslag.Vanwege onze grootschalige inkoop en lage distributiekosten is Toner en Cartridge.nl één van de goedkoopste aanbieders in de markt van de Benelux. Toner en Cartridge.nl levert aan particulieren en bedrijven. Vanwege onze verregaande automatisering in distributie en inkoop kunnen wij u zeer goede inkoop condities geven en bieden wij onze klanten de beste deal. Bekijk onze prijzen en u bent overtuigd.

Levering geschiedt wanneer er voor 17.00 uur is besteld, de volgende dag, ook op zaterdag.

Bij Toner en Cartridge.nl staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Meer dan 2.000 kantoorartikelen zijn groen en milieu vriendelijk geproduceerd en voorzien allerlei keurmerken, zoals FSC certificatie. U vindt in onze winkel ook een button met alle “groene” artikelen.

Onze ambitie is dat u veel goedkoper gaat inkopen. Meer dan 20.000 artikelen tegen de laagste prijs liggen voor u klaar. U gaat ergens anders toch niet teveel betalen, u bent toch niet gek?